بازرگانی پرشین پیشرانه

پخش لوازم برقی

بازرگانی پرشین پیشرانه

پخش لوازم برقی

۶ روش برای تازه ماندن و نگهداری مواد غذایی، میوه ها و سبزیجات

چهارشنبه, ۱۵ شهریور ۱۳۹۶، ۰۹:۲۹ ق.ظ | amir bonakdar | ۰ نظر

۶ روش برای تازه ماندن و نگهداری مواد غذایی، میوه ها و سبزیجات


نگهداری مواد غذایی چه در یخچال و فریزر و چه در هوای آزاد نکاتی دارد که اگر آنها را رعایت کنید، می توانید مواد غذایی تازه و با کیفیت را طولانی تر نگهداری کنید. در ادامه با بامیلو بلاگ همراه باشید.

 

همه ما تجربه احساس بدی از دور ریختن میوه ها و سبزیجات خراب شده داشته‌ایم. کار سختی است که همیشه یخچالمان را پر از مواد غذایی سالم نگه داریم، چون محصولاتمان به سرعت فاسد می شوند. یک راه حل برای این مسئله این است که تعداد دفعات بیشتر و هر دفعه به مقدار کمی از مواد غذایی خرید کنید، اما اکثر ما وقت نداریم که بیش از یک بار در هفته به خرید مواد غذایی برویم. در ادامه، ۶ راه برای اینکه مواد غذایی عمر طولانی تری داشته باشند، نام می بریم. دفعه بعدی که به خرید مواد غذایی بروید، می توانید بدون نگرانی از اینکه میوه ها و سبزی های خراب شده تان را دور بریزید، خرید کنید.

persianpishraneh.com


 

۱.دستمال های کاغذی، دستیار شما خواهند بود

به محض اینکه به خانه برمی گردید، میوه ها و سبزی ها را بشوئید و آنها را در ظرف های سفالی یا دستمال های کاغذی خشک کنید. وقتی سبزیجات شما خشک شدند، آنها را در یک دستمال کاغذی جدید بپیچید و آنرا در کیسه پلاستیکی قرار دهید. دستمال کاغذی، هرگونه رطوبت اضافی را جذب می کند و از پلاسیدن کاهو جلوگیری می کند. اگر کاهو، اسفناج یا کلم را به صورت بسته بندی شده خریداری کرده اید، یک دستمال کاغذی در پایین و یکی در بالای بسته بندی قرار دهید. اگر دستمال کاغذی را در پایین جعبه قرار دهید، توت ها نیز تازه تر می شوند.

۲.موزها را جداگانه نگهداری کنید

موز گاز اتیلن (Ethylene) آزاد می کند، که باعث می شود هر میوه ای که در اطرافش باشد، سریع تر برسد. اتیلن، نوعی هورمون گیاهی است که باعث رسیدن میوه ها، بازشدن شکوفه گل ها و همچنین ریزش برگ ها در پاییز می‌شود. برای جلوگیری از خراب شدن میوه‌هایی مانند سیب، گلابی و موز، در حمل و نقل یا انبار، آنها را کمی نارس می‌چینند و قبل از وارد کردن به بازار، تحت تأثیر اتیلن قرار می‌دهند تا رسیده شود. پس اگر نمی خواهید میوه های دیگر آشپزخانه تان سریع تر برسند، آنها را در نزدیکی موز قرار ندهید.

۳.سبزیجات را در آب جوش بجوشانید

گر سبزی ها را قبل از بسته بندی در آب جوش بجوشانید، زمان طولانی تری تازه می مانند. در یک قابلمه آب را بجوشانید، سبزی ها را درون آن بریزید، به محض اینکه آب به جوش آمد آنها را خارج کنید.

۴.سبزی ها را سرخ کنید

گر فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، قارچ و هویچ سرخ شوند، خوشمزه تر می شوند. هروقت این مواد در آستانه تغییر و خراب شدن بودند، آنها را با روغن زیتون، نمک و فلفل درون تابه بریزید و با حرارت بالا بپزید. می توانید گیاه و ادویه های اضافی هم به آن اضافه کنید. در این صورت تا یکی دو هفته دوام پیدا می کنند.

۵.منجمد کردن بهترین راه نگهداری مواد غذایی

در حال حاضر بهترین راه نگهداری مواد غذایی، منجمد کردن آنهاست. اگر میوه شما کاملاً رسیده و از این می ترسید که به زودی آن را نخورید، آن را در فریزر قرار دهید. موز، انگور و انواع توت های یخ زده در حالت خودشان یا نرم تر، عالی هستند. حتی می توانید با آنها بستنی طعم دار درست کنید.

۶.کنسرو کنید

کنسرو کردن ممکن است وقت گیر باشد، اما ارزشش را دارد. میوه ها و سبزی های مورد علاقه تان را در فصل خودشان کنسرو کنید و آنها را در تمام طول سال میل کنید. این یک روش سنتی برای نگهداری مواد غذایی است.

persianpishraneh.com

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی